Juleshow 2019

Et spektakulært lysshow på fasaden til Kristiansand Domkirke. 3D mapping og animasjon. I 2019 lagde vi et nytt og utvidet show med nye effekter. Deriblant; fossen. Vann renner ut av klokken i tårnet og vannet treffer gesimser og karmer før det til slutt blir en stor foss. Også ny kirke i gull og små forbedringer hele veien. Vi inkluderte byens barn med en tegnekonkurranse for barnehage og førskolebarn. 3 vinnertegninger blir innlemmet i lysshowet. Showet blir vist på kirken ved hjelp av 3 projektorer på hver 30.000 lumens.

Showet skulle være spektakulært, men også skape følelsen av høytid og lage julestemning. Effekter og forslag ble forevist Kristiansand Domkirkes ledelse underveis i prosessen. Siden det er en kirke var det viktig å bruke kirkens iboende kraft i showet.

Byrå Kunder Tildelt År Kategori
Big WigKvadraturforeningen i KristiansandGull2019Utendørs/Stunt/Event

Juleshow

3D mapping av Kristiansand Domkirke. For å bremse julehandelslekasjen til kjøpesentra utenfor byen foreslo vi å skape noe storslagent og fint som ville trekke mennesker til sentrum. Fra 13. – 22. desember trakk juleshowet 1000vis av publikummere til plassen foran domkirken. Bigwig hadde ide, historie, storyboard, illustrasjon og 2D og 3D animasjon, samt lydbilde.
Vi fotograferte fasaden og lagde 3D-modell av den .

Oppå denne la vi så animasjoner som var ment å skape forundring, jubel og en følelse av høytid Vi spilte inn en lokal korgutt til avslutningsscenen og vi igangsatt tegnekonkurranse for barn, hvor tre av tegningenen blir vist inne i juleshowet. Vi sto også for avvikling sammen med BestEvent. Showet fikk nasjonal oppmerksomhet og ble vist og omtalt i både NRK og TV2. Showet er ment å bli vist i tiden før jul også neste år.

Byrå Kunder Produkter Tildelt År Kategori
Big WigKvadraturforeningen i Kristiansand3D mappingGull2018Utendørs/Stunt/Event