Juleshow 2019

Et spektakulært lysshow på fasaden til Kristiansand Domkirke. 3D mapping og animasjon. I 2019 lagde vi et nytt og utvidet show med nye effekter. Deriblant; fossen. Vann renner ut av klokken i tårnet og vannet treffer gesimser og karmer før det til slutt blir en stor foss. Også ny kirke i gull og små forbedringer hele veien. Vi inkluderte byens barn med en tegnekonkurranse for barnehage og førskolebarn. 3 vinnertegninger blir innlemmet i lysshowet. Showet blir vist på kirken ved hjelp av 3 projektorer på hver 30.000 lumens.

Showet skulle være spektakulært, men også skape følelsen av høytid og lage julestemning. Effekter og forslag ble forevist Kristiansand Domkirkes ledelse underveis i prosessen. Siden det er en kirke var det viktig å bruke kirkens iboende kraft i showet.

Byrå Kunder Tildelt År Kategori
Big WigKvadraturforeningen i KristiansandGull2019Utendørs/Stunt/Event

Juleshow

3D mapping av Kristiansand Domkirke. For å bremse julehandelslekasjen til kjøpesentra utenfor byen foreslo vi å skape noe storslagent og fint som ville trekke mennesker til sentrum. Fra 13. – 22. desember trakk juleshowet 1000vis av publikummere til plassen foran domkirken. Bigwig hadde ide, historie, storyboard, illustrasjon og 2D og 3D animasjon, samt lydbilde.
Vi fotograferte fasaden og lagde 3D-modell av den .

Oppå denne la vi så animasjoner som var ment å skape forundring, jubel og en følelse av høytid Vi spilte inn en lokal korgutt til avslutningsscenen og vi igangsatt tegnekonkurranse for barn, hvor tre av tegningenen blir vist inne i juleshowet. Vi sto også for avvikling sammen med BestEvent. Showet fikk nasjonal oppmerksomhet og ble vist og omtalt i både NRK og TV2. Showet er ment å bli vist i tiden før jul også neste år.

Byrå Kunder Produkter Tildelt År Kategori
Big WigKvadraturforeningen i Kristiansand3D mappingGull2018Utendørs/Stunt/Event

Velkommen til Europa

Konferanse for det nordiske og europeiske kraftmarkedet. Arrangert på frestninga i Kristiansand. I anbudskonkurranse for en film som skulle omfatte temaet Kraft i Europa forelo vi å heller lage ulike installasjoner som hver for seg fortalte en historie. Målgruppen har høy kunnskap om temaet og faktainteressert.

Vi lagde ulike høyteknologiske og svært visuelle stasjoner i festningens mingleområde; kjelleren. Der er det mørkt og perfekt for å leke med lys. Innholdet til de ulike installasjonene ble til i tett samarbeid med kunde. Historiene skulle fortelle fakta og gi mening i tillegg til høy visuell wow-faktor.

Vi lagde 3 ulike holograminstallasjoner. Vi plasserte 5 stasjoner hvor de kunne se kraft,- og sammenheng i Europa i en virituell verden med manus og forteller-stemme. Vi lagde innendørs 3D mapping hvor en bys kraft-bruk gjennom et døgn ble visualisert. Vi lagde en stor 3D modell av Europa hvor samhandling i kraft-markedet i et historisk perspektiv ble presentert.
Det er jo skvett umulig å presentere et event uten å få lov til å filme selve eventet. Det var prominente gjester og regjeringsmedlemmer til sted så de ønsket ikke film av det.

Vedlagt en håndholdt mobilproduksjon som viser litt fra montering dagen før. Samt litt mer fra 3Dmapping og VR-verden.

Byrå Kunder Produkter Tildelt År Kategori
Big WigAgderEnergiKonferansen3D mappingBronse2018Utendørs/Stunt/Event