Velkommen til Europa

Konferanse for det nordiske og europeiske kraftmarkedet. Arrangert på frestninga i Kristiansand. I anbudskonkurranse for en film som skulle omfatte temaet Kraft i Europa forelo vi å heller lage ulike installasjoner som hver for seg fortalte en historie. Målgruppen har høy kunnskap om temaet og faktainteressert.

Vi lagde ulike høyteknologiske og svært visuelle stasjoner i festningens mingleområde; kjelleren. Der er det mørkt og perfekt for å leke med lys. Innholdet til de ulike installasjonene ble til i tett samarbeid med kunde. Historiene skulle fortelle fakta og gi mening i tillegg til høy visuell wow-faktor.

Vi lagde 3 ulike holograminstallasjoner. Vi plasserte 5 stasjoner hvor de kunne se kraft,- og sammenheng i Europa i en virituell verden med manus og forteller-stemme. Vi lagde innendørs 3D mapping hvor en bys kraft-bruk gjennom et døgn ble visualisert. Vi lagde en stor 3D modell av Europa hvor samhandling i kraft-markedet i et historisk perspektiv ble presentert.
Det er jo skvett umulig å presentere et event uten å få lov til å filme selve eventet. Det var prominente gjester og regjeringsmedlemmer til sted så de ønsket ikke film av det.

Vedlagt en håndholdt mobilproduksjon som viser litt fra montering dagen før. Samt litt mer fra 3Dmapping og VR-verden.

Byrå Kunder Produkter Tildelt År Kategori
Big WigAgderEnergiKonferansen3D mappingBronse2018Utendørs/Stunt/Event