Konkurranseregler

Prisutdeling for konkurransen vil finne sted 25. august 2023.
Innlevering av bidrag vil finne sted i løpet av våren 2023 før sommerferien inntrer. Mer informasjon kommer.

Hvem kan delta i konkurransen

Alle kan sende inn til konkurransen, men arbeidene må være utført av norske eller utenlandske utøvere med aktivt virke i Norge, eller norske utøvere bosatt utenfor Norge.

Innen studentkategoriene kan norske og utenlandske studenter som studerer på høyere nivå i Norge delta, samt norske studenter i utlandet.

Hva kan sendes inn

Arbeider kan kun sendes inn til Sabla Bra Reklame én gang og skal være offentlig publisert, i Norge eller utlandet, i perioden fra 1. jan 2020 til og med 31. desember 2022. Vi åpner altså for bidrag laget i en lang 3 års periode, for å komme ajour ifølge årstallene for prisutdelingen.

Hovedregelen for levering er én jobb = én kategori. Dette betyr at du må velge en kategori å sende jobben din inn i, et arbeid med lik kreativ løsning kan ikke sendes inn i flere kategorier (f.eks. både som annonse og plakat). Unntak er jobber sendt inn i kategoriene Kampanje og Håndverk.
Bidrag eller deler av bidrag i disse to kategoriene kan også leveres inn separat i inntil 2 andre kategorier.

Hver innlevering telles som et bidrag. Bidrag som leveres i flere kategorier må betales for hver enkelt kategori de leveres inn i.

Innleveringsbeskrivelse

For en smidig leveranse foreslår vi at du har klart beskrivelse og alle filene for alle jobbene du skal levere før du starter prosessen. Nytt for i år er ett innleveringssystem som gjør det enkelt å levere alle bidrag samtidig med en «handlekurv»-funksjonalitet.

Ved innlevering vil du bli møtt med ett skjema du skal fylle ut for hvert enkelt bidrag. Her vil du bli bedt om å fylle ut informasjon om bidraget, som benyttes i juryens arbeid. Denne informasjonen burde du ha klart i forkant for raskere gjennomgang.

Skjemaet inneholder følgende obligatoriske felter:
Tittel, Oppdragsgiver, Publiseringsdato, Sted
Prosjektbeskrivelse, Konsept og valg av løsning
Personer involvert med navn og rolle i prosjektet

Når du skal levere oppretter du en bruker, og alle bidrag kan dermed betales samtidig etter ferdigstilling. Du vil få en bekreftelse på innlevering på din bruker og via e-post.

Teknisk spesifikasjon:

Bidrag MÅ inneholde:
Én PDF med innholdet i bidraget
Ett hovedbilde/representasjonsbilde som skal benyttes på skjerm under prisutdeling, samt på web dersom bidraget premieres (1920×1080, JPG)

Bidraget kan også inneholde (OBS! Vær klar over maksgrensen på innlevering):
Casefilm om bidraget (Maks 2 minutter, MP4)
Presentasjonsfilm for prisutdeling hvis gullvinner (Maks 30 sekunder, MP4)

Bidraget i sin helhet må leveres samlet i en ZIP fil. Maksgrensen er satt til 20 MB.
Kategoriene FILM og KAMPANJE har maksgrense på 50 MB.

Betaling/priser

Pris for innsendelse og prisutdeling er ikke fastsatt per dags dato. Mer informasjon kommer.

Betaling for enkeltbidrag skjer under innsendelse av arbeid.