Årets jury

Per Kristian Stoveland

Juryleder

Per Kristian kombinerer hans designbakgrunn med softwareutvikling og har hentet en bred kompetanse innenfor konsept, interaktivitet, simulering, form og design fra både nasjonale og internasjonale oppdragsgivere. Han var med å starte opp Void, som lever i skjæringspunktet mellom design, arkitektur, kunst og teknologi. Per Kristians arbeider har mottatt utmerkelser fra blant annet Gulltaggen, Gullblyanten, Visuelt og ADC Awards.

Rune Mortensen

Jurymedlem

Rune er utdannet Art Director ved Westerdals. Etter noen år i reklamebransjen valgte han å endre fokus og satse på grafisk design. I 2001 startet han for seg selv vegg-i-vegg med kultursmeltedigelen Blå. Tilknytningen til klubben gjorde at han raskt bygde seg opp et nettverk av kunder innen musikk-, bok, teater- og filmbransjen. I 2004 etablerte han arbeidskollektivet i Brenneriveien der mange grafisk designere og illustratører har hatt sin base. I 2010 flyttet Rune til Flekkefjord og deler i dag studio med illustratør Frode Skaren. De har sammen blant annet gjort seg bemerket med designprofilen til musikkfestivalen by:Larm.

Karl Martin Sætren

Jurymedlem

Karl Martin startet i Mission i 2004. Han har sittet i juryen for Visuelt i 2012 og 2013. Han har også holdt foredrag om typografi og identitet på Noroff.
Karl Martin har jobbet på Mission-prosjekter som Aktiv Eiendom, Eika Gruppen, Expo Nova, Gresvig, Gullsmed Heyerdahl, Howard, SpareBank 1, EiendomsMegler 1, EVRY, Schjødt, Deiglig, Sporveien, Nasjonalmuseet og Narvesen.
Kalle er en designer som er i stand til å se det store bildet, men også bryr seg om hver enkel piksel det er bygd opp av.

Sandra Zahirovic

Jurymedlem

Siden hun var uteksaminert fra Kingston University i London i 2008, har Sanda jobbet for en rekke engelske selskaper, som Net-A-Porter, Portas og Antidote. Etter mange år i London flyttet hun tilbake til Norge for å jobbe som designer og kreativ leder i Melvær & Co, deretter i ANTI som CMO, og senere som brand manager i klesmerket Tom Wood. Hun har et stort engasjement for det kreativet yrket og den kreative bransjen. I fire år var hun med å organisere Kreativt Forums «Sterk Reklame». Hun har flere jurye- og styreverv, blant annet i Visuelt, Gullblyanten og D&AD Hun har selv bemerket seg med flere priser i Norge og utland.

Jørgen Winsnes

Jurymedlem

Jørgen elsker digital design, han er selvlært men startet med Photoshop og Flash på slutten av 90-tallet. Dette har gitt grunnlag til en svært bred erfaring innen grafisk design, interaksjonsdesign og digital design. Han har jobbet med alt fra grafiske profiler, apper, nettsider til digitale kampanjer. På kundelisten har han jobbet med nasjonale og internasjonale kunder i alle størrelser. Til daglig er Jørgen designansvarlig og gründer i Good Morning Naug, hvor han jobber på kryss av de fleste disipliner. Jørgen har vunnet priser i bla. Gulltaggen, Gullblyanten, Visuelt, Lovie Awards, Webby Awards, New York Festivals, Cresta, European Design Awards, Clio mm.