Årets jury

Per Kristian Stoveland

Juryleder

Per Kristian kombinerer hans designbakgrunn med softwareutvikling og har hentet en bred kompetanse innenfor konsept, interaktivitet, simulering, form og design fra både nasjonale og internasjonale oppdragsgivere. Han var med å starte opp Void, som lever i skjæringspunktet mellom design, arkitektur, kunst og teknologi. Per Kristians arbeider har mottatt utmerkelser fra blant annet Gulltaggen, Gullblyanten, Visuelt og ADC Awards.

Karl Martin Sætren

Jurymedlem

Karl Martin startet i Mission i 2004. Han har sittet i juryen for Visuelt i 2012 og 2013. Han har også holdt foredrag om typografi og identitet på Noroff. Karl Martin har jobbet på Mission-prosjekter som Aktiv Eiendom, Eika Gruppen, Expo Nova, Gresvig, Gullsmed Heyerdahl, Howard, SpareBank 1, EiendomsMegler 1, EVRY, Schjødt, Deiglig, Sporveien, Nasjonalmuseet og Narvesen. Kalle er en designer som er i stand til å se det store bildet, men også bryr seg om hver enkel piksel det er bygd opp av.

Jørgen Winsnes

Jurymedlem

Jørgen elsker digital design, han er selvlært men startet med Photoshop og Flash på slutten av 90-tallet. Dette har gitt grunnlag til en svært bred erfaring innen grafisk design, interaksjonsdesign og digital design. Han har jobbet med alt fra grafiske profiler, apper, nettsider til digitale kampanjer. På kundelisten har han jobbet med nasjonale og internasjonale kunder i alle størrelser. Til daglig er Jørgen designansvarlig og gründer i Good Morning Naug, hvor han jobber på kryss av de fleste disipliner. Jørgen har vunnet priser i bla. Gulltaggen, Gullblyanten, Visuelt, Lovie Awards, Webby Awards, New York Festivals, Cresta, European Design Awards, Clio mm.

Eva Wiken

Jurymedlem

Eva er utdannet art director og grafisk designer fra Westerdals. Etter å ha vært innom reklamebransjen startet hun i 2013 designbyrået Lid & Wiken, som i dag heter Vild. I 2019 ble bryået Gaselle-bedrift og har i tillegg mottatt priser i European Design Awards og Farmandprisen. I Vild jobber Eva som byråleder og kreatør. Hun engasjerer seg i et bredt spekter av kunder og brenner for å skape gode brukerreiser. Hennes bakgrunn fra både reklame- og designbransjen gir henne en bred forståelse for faget og mulighetene som finnes.

Catharina Eberlin

Jurymedlem

Catharina er kreatør og designer i SMFB. Hun har lang erfaring og kompetanse innen visuell kommunikasjon, identitetsdesign og konseptutvikling. Hun har bakgrunn fra flere byråer, senest som kreatør og seniordesigner i Burson Cohn & Wolfe, og før det som seniordesigner i Los&Co. Hun har jobbet med visuell kommunikasjon og konseptutvikling for et bredt spekter av merkevarer, bedrifter og organisasjoner, og sikter alltid på å skape budskap som kan kommuniseres på flere plattformer. Som jurymedlem gleder hun seg til å få gåsehud av de gode idéene og jobbene som virker – både rasjonelt og emosjonelt!