Årets jury

Karl Martin Sætren

Karl Martin startet i Mission i 2004. Han har sittet i juryen for Visuelt i 2012 og 2013. Han har også holdt foredrag om typografi og identitet på Noroff. Karl Martin har jobbet på Mission-prosjekter som Aktiv Eiendom, Eika Gruppen, Expo Nova, Gresvig, Gullsmed Heyerdahl, Howard, SpareBank 1, EiendomsMegler 1, EVRY, Schjødt, Deiglig, Sporveien, Nasjonalmuseet og Narvesen. Kalle er en designer som er i stand til å se det store bildet, men også bryr seg om hver enkel piksel det er bygd opp av. Han er en kjapp og praktisk rettet perfeksjonist med bredde og dybde i designkunnskapene. BA fra Swinburne University of Technology. Westerdals School of Communication og Einar Granums kunstskole.

Dagmar Kollstrøm

Kjetill Nybø

Kjetill er Kreativ Leder i Kitchen og har ansvar for kreatørene på huset og har også kreativt ansvar på tvers av Publicis gruppen. Han har jobbet i over 20 år i bransjen og har erfaring fra svært mange kategorier og problemstillinger. Han har vunnet mange priser i både inn- og utland og har vært jurypresident i Gullblyanten. Kjetill er veldig glad i mat og har blant annet jobbet med MENY-kjeden i over 10 år.

Hanne Marie Os

Stein Simonsen

Stein Simonsen er tekstforfatter i Anorak. Med bakgrunn fra juss og journalistikk har han en av de minst vanlige inngangene til reklamebransjen. Kanskje det er noe av forklaringen på at mye av reklamen han har laget også har blitt ganske uvanlig. I hvert fall har den ganske ofte blitt premiert, både her hjemme og der ute, og både for kreativitet og dokumentert effekt. Blant hans mest kjente arbeider er Widerøe-filmen «Grandpa’s magic trick», noen husker kanskje også SATS-filmen «Jeg sparer» som ble postet rett i kommentarfeltet til DNB.

Stine Jarl Andersen

Stine jobber som Digital Rådgiver i TRY Opt. Gjennom årene har hun jobbet med store norske og internasjonale kunder på tvers av kategorier og tjenestefelt. Hun har et stort engasjement for merkevarebyggende arbeid, og spesielt krysningspunktet mellom branding og performance.