Bli med på Sabla Bra reklamepåfyll arrangert av

 
 
 

 

Kr. 800,- per person. Medlemmer av Grafill kommer gratis inn.

Sabla Bra og Grafill ønsker alle velkommen til fagseminar før Sabla Bra festen på kvelden. 

Programmet for dagen:
08:30 - Innsjekk / Kaffe
09:00 - Grafill
09:15 - Takin Kroop
09:45 - Kaffepause
10:00 - Snøhetta
11:30 - Lunsj
12:00 - TBA...
12:30 - Under v/Geir
13:00 - Slutt

Obs! Programmet kan bli endret.


Geeohsnap.jpg

Konfransièr - GeeohSnap

Geir Ove Pedersen er en gledesspreder og tidligere Grafisk Designer, som nesten ved en tilfeldighet oppdaget Snapchat. Gjennom kreative streker og godt innhold har han i dag over 1 million daglige visninger på sine historier i Snapchat. Med sitt Influencer navn Geeohsnap har han bygget seg opp en virkelig imponerende portefølje med samarbeid med flere av de største merkevarene i verden.


Eli Synnevag.jpg
Foredragsholder-01.png

Snøhetta ved Eli Synnevåg

Senior Arkitekt, MArch, MNAL og prosjektleder i Snøhetta, Eli Synnevåg, har lang fartstid i Snøhetta og står for flere store, anerkjente prosjekter som Hotell & konferansesenter Obrestad Episenter på Jæren, Hotell & konferansesenter Fristaten på Nesodden, Kunst- og designhøgskolen i Bergen og mange flere.

 

Takin Kroop

Restauranten Under blir den eneste i sitt slag i Europa og blir liggende i havgapet 250 meter fra Lindesnes Havhotell. Prosjektet har en kostnadsramme på 50 millioner kroner og skal åpnes i 2019. Vi hører mer fra Gaute Ubostad om veien til mål.

 
Takin.png
Takin-Kroop.png

Takin Kroop

I dag leder han sosiale medier på Nordic Choice Hotels - hotellkjeden med over 200 hoteller. Å jobbe både strategisk og operativt har gitt ham innsikteten som trengs for å fortsette å skape suksesser. Han har høy kompetanse med Facebook som markedsføringskanal og er lidenskapelig for alt digitalt.

 
Foredragsholder-02.png

I samarbeid med Grafill

Grafill Norge ønsker velkommen til fagseminar og forteller litt om organisasjonen, medlemskap m.m.